Castle Stuart Clubhouse, Inverness

Castle Stuart Clubhouse, Inverness

This art deco design incorporates many features to ensure efficient operation. The large areas of glazing give panoramic views over the golf course, with heating provided by a ground source heat pump and passive ventilation controlling interior conditions.

615-construction-image615-curved-construction

615-ext

Specification of BecoWallform speeded up progress on site, particularly when weather conditions were poor, and the energy efficient construction reduced the required capacity of the heating and ventilation equipment.615-int

twitter-image

Visit the Course

Press opinion – “Destined to become one of the best courses in the world”

Client: Castle Stuart Golf

Architect: G1 Architects

Contractor: Morrison Construction

Pictures: Angus Bremner Photography

Castle Stuart Clubhouse, Inverness was last modified: February 23rd, 2017 by Beco